ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

27.02.2024

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2748
Про надання дозволу на списання основних засобів (багаторічних насаджень) з балансу гуманітарного відділу Баранівської міської ради

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Житомирської області

РІШЕННЯ

60 сесія 8-го скликання

27 лютого 2024 року             №2748

Про надання дозволу на списання

основних засобів (багаторічних насаджень)

з балансу гуманітарного відділу

Баранівської міської ради

Розглянувши клопотання начальника гуманітарного відділу Баранівської міської ради від 13.02.2024р. за № та додані до нього документи, відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999р. №966, Положення про порядок списання майна комунальної власності Баранівської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням сесії Баранівської міської ради від 12 березня 2019 року №1779, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності, економічного розвитку, транспорту і зв’язку, Баранівська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл гуманітарному відділу Баранівської міської ради на списання з обліку матеріальних цінностей дерев, що стали непридатними для подальшого використання згідно додатку (додається).
2. Постійно діючій комісії гуманітарного відділу Баранівської міської ради з оприбуткування, передачі та списання матеріальних цінностей (Ірина ЛИСЮК) забезпечити оформлення актів списання згідно до вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету та комунальної власності, економічного розвитку, транспорту та зв’язку (Ірина ДЕМЧИШИНА).

Міський голова                       Олександр МІГЕЙ

ДОДАТКИ

1 2748 додаток до списання багаторічних насаджень гуманітарного відділу .pdf Переглянути